آموزش آشپزی ، روش تهیه استیکی متفاوت از کشور غذاهای کشدار

به گزارش مجله نیلوفری، استیک یک غذای شیک و پرطرفدار است، اینبار اما یک استیک خاص از کشور ایتالیا برایتان آوردهایم.

آموزش آشپزی ، روش تهیه استیکی متفاوت از کشور غذاهای کشدار

قبلا دستور استیک را براتون گذاشته بودیم، این یکی خیلی شکیل تر و متنوع تره. طعم و مزه اش هم که خودتون باید برید سراغش. گفتنی نیست. خوردنیه...

1. اسفناج های بخار پز را ریز کرده و با کمی روغن زیتون وکره تفت دهید. سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

2. ورقه های فیله گوشت را بکوبید و در ماهیتابه خط دار کمی سرخ کنید. هنگام پخت، ورقه های گوشت را کمی فشار دهید تا کاملا روی گوشت رد بیندازید.

3. اسفناج های تفت داده شده را روی ورقه های استیک ریخته و روی آن پنیر بریزید و به مدت 10 دقیقه در دمای 300 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند. حالا هر کاری از دستتان برای تزئینش برمی آید کوتاهی نکنید.

مواد لازم

3 عدد فیله گوساله

ورقه شده(200 گرم)

100 گرم اسفناج پخته شده

2 /1 ق چ سیر

ریزشده(نصف حبه)

5 ق غ پنیر پیتزا

4 ق س روغن زیتون

50 گرم کره

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 29 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 29 اردیبهشت 1402 گردآورنده: nfliri.ir شناسه مطلب: 2113

به "آموزش آشپزی ، روش تهیه استیکی متفاوت از کشور غذاهای کشدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش آشپزی ، روش تهیه استیکی متفاوت از کشور غذاهای کشدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید