طرز تهیه شلغم سرخ شده با سس میسو
به گزارش مجله نیلوفری، شاید طعم پخته شده شلغم باب میل تان نباشد. اما از قلم نیاندازید که طعم سیب زمینی سرخ نموده با پخته، زمین تا آسمان فرق می نماید. بنابراین شلغم سرخ شده با سس میسو را هم امتحان کنید.
میسو یا خمیر سویا یک نوع مادهٔ غذایی است که از تخمیر غلات به دست می آید. در ژاپن یکی از مواد طعم دهنده اصلی غذا به شمار می رود و در سراسر دنیا به عنوان مزه ژاپنی شناخته شده است. امروزه با وجود مواد غذایی غنی ای که همراه با غذای اصلی صرف می شوند، میسو به عنوان یک چاشنی غذایی به شمار می آید اما در گذشته و در سنت غذایی ژاپن میسو منبع اصلی پروتئین بوده است.
مواد لازم برای تهیه شلغم سرخ شده با سس میسو
- شلغم یک کیلوگرم
- خمیر سویا دو قاشق سوپ خوری
- کره دو قاشق غذا خوری
- شکر یک قاشق چای خوری
- نمک دریایی به میزان لازم
- آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه شلغم سرخ شده با سس میسو
مرحله اول
ابتدا شلغم ها را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس به قطعات کوچک مانند شکل خرد کنید. داخل یک قابلمه میانه، شلغم، کره، خمیر سویا و شکر را ترکیب کنید. سپس میزانی آب داخل آن بریزید. (قدری که روی شلغم ها را بپوشاند). نمک دریایی و فلفل هم به میزان لازم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
شعله را روشن کنید و اجازه دهید تا شلغم ها به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت میانه بپزند. وقتی که آب داخل قابلمه کاملا بخار شد. میزانی کره اضافه کنید و به پختن شلغم را ادامه دهید تا کم کم سرخ شده و طلایی رنگ شوند. حدود 5 دقیقه برای سرخ شدن و کاراملی شدن شلغم ها کافی است.
مرحله سوم
بعد از سرخ شدن، آن ها را داخل ظرف مناسب بریزید. از میزانی آبلیمو و فلفل به عنوان چاشنی بهره ببرید. سپس نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله