طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه

به گزارش مجله نیلوفری، این سالاد مرغ و پیازچه بسیار خوش طعم و مزه است و اگر تنوع سالادها را دوست دارید از پختن آن پشیمان نمی شوید. به ویژه که طعم متفاوت آن باعث می گردد حتی کسانی که مرغ هم دوست ندارند هوادار این سالاد باشند. مواد تشکیل دهنده این سالاد بسیار فراوان و در دسترس است و می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. نوع سرو سالاد مرغ و پیازچه به سلیقه خودتان بستگی دارد و کاملا اختیاریست. این سالاد را می توانید به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا یک شام سبک میل کنید.

طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر

  • دو عدد سینه مرغ
  • نصف لیوان جعفری
  • 1/3 لیوان پیازچه
  • سس مایونز
  • ماست چکیده یا یونانی
  • گردو
  • نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه

ابتدا مرغ را به روش معمول و همیشگی با آب و پیاز و ادویه بپزید. بعد اجازه دهید خنک گردد و ان را ریش ریش کنید.

جعفری و پیازچه را خرد نموده و به مرغ ها اضافه کنید.

به میزان دو قاشق از ماست و دو قاشق از سس را به مواد بزنید. اضافه کردن ماست باعث می گردد کالری سالادتان کمتر باشد و سالم تر گردد.

گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سالاد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

سالاد را دوباره با سس و ماست ترکیب کنید تا همه مواد در سس آغشته باشند. به هیچ عنوان از ماست آبکی استفاده نکنید.

وقتی مرغ با سس ترکیب می گردد، حجم آن کمتر به نظر می رسد. اگر می خواهد میزان آن را زیادتر کنید، از چیپس خرد شده استفاده نموده و آن را به سالاد در این مرحله اضافه کنید. چیپس حجم بیشتری به سالادتان می دهد و اگر از چیپس با طعم دلخواهتان بهره ببرید هم باعث می گردد خوشمزه تر گردد البته اگر با میزان کالری آن مسئله ای ندارید.

سالاد را مانند سالاد الویه و یا روی نان تست سرو کنید.

نکته: می توانید این سالاد را با خیارشور هم تهیه کنید اما طعم متمایز آن را می گیرد و آن را به طعم سالاد الویه نزدیک می نماید.

نوش جان

منبع:

هفت گنج

منبع: هفت گنج
انتشار: 8 تیر 1399 بروزرسانی: 8 تیر 1399 گردآورنده: nfliri.ir شناسه مطلب: 872

به "طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید