طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه
به گزارش مجله نیلوفری، پاییز فصل کدو حلوایی است و خوراکی های خوشمزه ای از جمله سوپ کدو حلوایی، کوکو و سالاد کدو حلوایی درست کنید که حتی بچه هایی که چندان رغبتی به مصرف آن ندارند، شیفته این غذاها شوند. خورشت کدو حلوایی یک غذای زمستانی بسیار جذاب است که می تواند به برنامه غذایی شما تنوع ببخشد. کدو حلوایی بیشتر در بخش های شمالی ما کشت می گردد. این خورش سنتی را در برخی مناطق در شب یلدا سرو می گردد.
-
مواد لازم برای تهیه خورشت کدوحلوایی
گوشت خورشتی 300 گرم
کدو حلوایی یک کیلوگرم
پیاز دو عدد
آلو بخارا 100 گرم
زعفران (حل شده در آب) یک و نیم قاشق غذاخوری
رب گوجه¬فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
-
طرز تهیه خورشت کدو حلوایی
مرحله اول
کدو را بشویید و پوست بکنید. کدو را به صورت هلال های کوچک خرد کنید .
مرحله دوم
یک عدد از پیازها را به صورت ریز خرد و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ گردد.
مرحله سوم
کدوها را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
مرحله چهارم
پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید. داخل قابلمه ای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
مرحله پنجم
پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. تکه های گوشت را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
مرحله ششم
دو لیوان آب جوش و زعفران را روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
مرحله هفتم
آلوها را خوب بشویید و نیم ساعت در آب بخیسانید.
در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوها را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه به گوشت اضافه کنید و دو ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
مرحله هشتم
کدو، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و 15 تا 20 دقیقه بعد قابلمه را از روی گاز بردارید.
نکات طرز تهیه خورشت کدو حلوایی
رب را قبل از اضافه کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید.
درصورتی طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، دو قاشق غذاخوری آبغوره یا آبلیمو به خورشت اضافه کنید.
اگر به خورشتهای شیرین علاقهمندید، با اضافه کردن آلو یا یک قاشق غذاخوری شکر، طعم خورشت را شیرین تر کنید.
منبع: کتاب کاله