زندگی صنعتی در روستاهای گلستان رواج نیافته است
به گزارش مجله نیلوفری، به گزارش خبرنگاران، هادی حق شناس شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گلستان اظهار کرد: برای بهبود شاخص های توسعه ای استان باید راه حل بومی ارائه گردد و همه سطوح باید در یک گفتمان مشارکت و یاری نمایند.

وی اضافه نمود: ما باید وجود مسائل را بپذیریم و فرق ما با کشورهای دیگر در پذیرش مسائل است.
استاندار گلستان ادامه داد: ما مسائل را با تاخیر مطرح می کنیم که این مسئله باعث تبدیل شدن مسئله ساده به یک موضوع مشکل دار می شود و سپس به معضل تبدیل می شود.
وی توضیح داد: برای حل مسئله ساده حداقل هزینه ضروری است، اما با تبدیل شدن مشکل به معضل نیازمند اعتبارات بیشتر هستیم.
حق شناس گفت: بیان مسائل زنان به معنای نبود مشکل در حوزه مردان نیست، بلکه مردان هم در حوزه خود با آسیب های زیادی روبرو هستند.
وی بیان نمود: استان در حوزه زنان با 1.5 سال، نسبت به میانگین کشوری جوان تر است و در حوزه ازدواج، سن ازدواج در گلستان با 6 ماه اختلاف کمتر از نرخ کشوری است و هم اکنون میانگین ازدواج استان 22 سال و 6 ماه است.
وی یادآور شد: در حوزه ورزش، در رقابت های گوانجو گلستان چهارمین استان به لحاظ نفرات اعزامی در بخش زنان بود و امروز 19 هزار ورزشکار حرفه ای با چهار هزار و 500 مربی و داور در گلستان فعالیت دارند.
وی اضافه نمود: در انتخابات شورا در دوره اول، میزان مشارک زنان در صحن شوراها سه دهم درصد بود و در انتخابات دوره پنجم با سه برابر افزایش به 100 نفر (6 برابر) رسیده است.
استاندار گلستان گفت: گلستان 2.6 سهم ازدواج کشور را دارد و تنها 2.1 طلاق های کشور متعلق به گلستان است.
حق شناس اضافه نمود: میانگین بی سوادی در روستاهای استان حدود سه درصد با 24.9 درصد از نرخ متوسط کشور پایین تر است و جمعیت روستایی استان دو برابر میانگین کشوری است.
وی گفت: نرخ مشارکت در روستاهای استان سه درصد کمتر از متوسط کشوری است و نشان می دهد زندگی صنعتی در روستاهای گلستان رواج نیافته است.
منبع: خبرگزاری مهر