ترامپ هم با معترضان به قرنطینه هم صدا شد

به گزارش مجله نیلوفری، در حالی که معترضان در چند ایالت با محدودیت های آمد و شد ناشی از شیوع ویروس کرونا مخالفند و می گویند باعث آسیب به آنها شده، مقام های بهداشتی تاکید دارند که لغو زودهنگام قرنطینه ها به بازگشت کرونا خواهد انجامید. در این میان دونالد ترامپ هم در توییتر خواهان آزادی چند ایالت از قید قرنطینه شده، ایالت هایی که فرمانداران آن دموکراتند.

ترامپ هم با معترضان به قرنطینه هم صدا شد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز آدینه، 17 آوریل، در یک رشته توییت نوشت: مینه سوتا را آزاد کنید، میشیگان را آزاد کنید و کمی بعد هم توییت کرد ویرجینیا را آزاد کنید.

طی چند روز گذشته در چند ایالت از جمله میشیگان، معترضانی که بعضی از آنها مسلح به خیابان آمده بودند خواهان لغو قرنطینه و محدودیت های وضع شده بعد از شیوع کرونا در آمریکا شده اند.

این اعتراض ها که همزمان شده با ارایه راهکارها و معیارهای پیشنهادی ترامپ برای لغو قرنطینه در ایالت های این کشور، همزمان شده با ثبت بدترین آمار قربانیان در آمریکا.

آمریکا روز پنج شنبه، شاهد مرگ 4591 نفر طی 24 ساعت بود. بالاترین آمار روزانه از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده. این آمار که فقط متعلق به روز پنج شنبه، 16 آوریل است، از کل آمار جان باختگان آلمان طی دو ماه گذشته بیشتر است.

البته افزایش چشمگیر آمار جان باختگان طی یک روز می تواند به این هم بستگی داشته باشد که وبسایت داده شمار دانشگاه جانز هاپکینز که مرجع اصلی آمارهای روزانه در آمریکا شده، از روز آدینه گفته علاوه بر جان باختگان حتمی ویروس کرونا، موارد متحمل به کووید19 را هم به آمارها افزوده است.

به نقل از بی بی سی، تا عصر روز آدینه، این وبسایت تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را 687 هزار نفر برآورد کرد.

آمارهای خبرگزاری رویترز نیز از افزایش آمار قربانیان کرونا در آمریکا در روز آدینه تا بیش از 35 هزار تن حکایت دارند.

تعداد تلفات در روز آدینه با افزایش 1700 مورد مرگ و میر به 35 هزار و دو تن رسید.

آمریکا تا به امروز حدود سه و نیم میلیون تست کرونا انجام داده که به این لحاظ پیشتاز در دنیا است. بسیاری علت آمار بالای مبتلایان در این کشور را هم ناشی از همین تست گیری نسبتا گسترده می دانند اما همزمان آمار بالای قربانیان در آمریکا هم باعث شده انتقادها از کاخ سفید بالا بگیرد چرا که منتقدان می گویند کاخ سفید و دونالد ترامپ در راس آن٬ خیلی دیر تهدید کرونا را جدی گرفتند و نتوانستند به موقع برای مقابله با آن آماده شوند.

معترضان چه می گویند؟

کسانی که به قرنطینه و دستورات فرمانداران معترضند در ایالات میشیگان، اوهایو، کارولینای شمالی، مینه سوتا، یوتا، ویرجینیا و کنتاکی خواهان لغو هر چه زودتر این محدودیت ها شده اند.

ایالت هایی که ترامپ روز آدینه در توییتر از آنها نام برد و به نظر می رسد با معترضان همراه و هم صدا شده، همگی فرمانداران دموکرات دارند. او در توییتر خواهان آزادی مینه سوتا، ویرجینیا و میشیگان شد اما از اوهایو و یوتا که فرمانداران جمهوری خواه دارند نام نبرد. در حالی که این دو ایالت هم شاهد اعتراضات مشابهی بوده اند.

آن طور که گزارش شده تجمعات بیشتری در ویسکانسن، اورگان، مریلند، آیداهو و تگزاس در راه است.

تعداد شرکت نمایندگان در این تجمعات متفاوت بوده است. در حالی که در ویرجینیا تنها چند ده نفر در آن شرکت نموده بودند در میشیگان هزاران معترض به خیابان ها آمده بودند.

حمایت آشکار ترامپ از این اعتراضات تنها یک روز پس از آن صورت می گیرد که او از دستورالعمل های جدید دولت فدرال برای بازگشایی بنگاه های مالی و ادارات رونمایی کرد.

توییت های روز آدینه او همچنین در تضاد با اظهارات روز گذشته اوست که ضمن همدلی با معترضان گفته بود او در اجرای دستورالعمل های بازگشایی مراکز مالی و لغو قرنطینه ها همسو با فرمانداران است.

تیم والز، فرماندار مینه سوتا در پاسخ به توییت ترامپ که نوشته بود مینه سوتا را آزاد کنید گفته: ما از کاخ سفید پرسیدیم کجای سیاست های ما را می گردد طور دیگری انجام داد اما جوابی دریافت نکردیم.

راهنمای بازگشایی کاخ سفید چه می گوید؟

این سند راهنما تحت عنوان بازگشایی مجدد آمریکا سه مرحله را تعیین می نماید که ایالت ها می توانند به تدریج طی آنها مقررات منع تردد را کاهش دهند.

ترامپ روز پنج شنبه، به فرمانداران قول داد که این برنامه از سوی آنها و با یاری دولت فدرال انجام خواهد شد اما بخش عظیمی از فرمانداران گفته اند که نگران لغو زودهنگام قرنطینه ها و بازگشت موج دوم قربانیان کرونا هستند.

اینها شامل بعضی توصیه ها از جمله در زمینه رعایت بهداشت فردی و اعمال مقررات حفظ فاصله از سوی کسب و کارها و شرکت ها، انجام تست و ردگیری تماس های افراد آلوده است.

مرحله اول شامل بخش عمده تدابیر جاری منع تردد مثل پرهیز از سفرهای غیرضروری و عدم تشکیل اجتماعات عظیم است اما این بند می گوید که بعضی مکان های عظیم مثل رستوران ها، عبادتگاه ها و استادیوم ها می توانند تحت پروتکل های شدید حفظ فاصله فیزیکی فعالیت نمایند.

اگر نشانه ای از بازگشت ویروس کرونا به چشم نخورد، در مرحله دوم طرح اجازه از سرگیری سفرهای غیرضروری داده می گردد.

براساس این توصیه در مرحله سوم، ایالاتی که همچنان شاهد فرایند نزولی علائم و موارد ابتلا هستند می توانند اجازه تماس اجتماعی با حفظ فاصله و حضور عادی کارمندان در دفاتر و محل کار خود را بدهند.

بعضی مناطق بعد از یک دوره یک ماهه ارزیابی می توانند بازگشت به حالت عادی را آغاز نمایند.

ترامپ که در هفته جاری درباره زمان بازگشایی با فرمانداران وارد مشاجره شده بود، روز پنج شنبه تاکید نمود که اختیارات او به صدور خطوط راهنما محدود می گردد اما توییت های آدینه او می تواند تعبیری کاملا متفاوت را ایجاد کند.،ایسنا

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و دنیا را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 23 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: nfliri.ir شناسه مطلب: 838

به "ترامپ هم با معترضان به قرنطینه هم صدا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترامپ هم با معترضان به قرنطینه هم صدا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید