بهترین برنج دنیا کدام است؟ 13 نوع برنجی که باید بشناسید
به گزارش مجله نیلوفری، بهترین برنج دنیا
در این مقاله میخواهیم به شما بهنرین برنج دنیا را معرفی کنیم و انواع برنج هایی که تا کنون نام آن را نشنیده اید نام ببریم، حالا چرا این نوع برنج ها را به شما معرفی میکنیم؟ چون در بیشتر مقاله ها تنها برنج ها را به دو دسته خارجی و داخلی معرفی می کنند، ولی در این مقاله سعی کردیم بهترین برنج های دنیا را به شما معرفی کنیم و از برنج هایی نام ببریم که تا حالا نام آن را نشنیده باشید. می توانید سایر خواص مواد غذایی را در مجله اینترنتی خبرنگاران بخوانید.
اگر در فهرست غذاهایی که می خورید همواره برنج هست!، ابتدا اینجا را ببینید، سپس به خواندن ادامه دهید. این دانه همه کاره، مغذی و خالص که مصرف کننده را خشنود می کند، بخشی مهم از زندگی روزمره بسیاری از انسان های دنیا تشکیل می دهد. این دانه دارای سدیم و کلسترول کم و سرشار از ویتامین و مواد معدنی، راهکاری ساده برای این است که در هر وعده ای دور هم جمع شوید.
از غذاهای دم دستی و دسرها گرفته تا وعده های اصلی، این دانه فروتن، جایگاه بزرگی برای متقاضیانش در تمام دنیا دارد. برنج در برخی فرهنگ ها، حتی در مراسم، آیین ها و مناسک معنوی راه پیدا کرده است. ده ها نوع برنج در دنیا وجود دارد - و برخی از آنها را می توان در دسته های بلند، میانه و کوتاه یا شکسته دسته بندی کرد. برای شروع، در ادامه یک واژه نامه سریع و مختصر می آید که برای تبدیل پیچ و خم دنیای برنج ها به یک موقعیت مجذوب کننده طراحی شده است. گزینه های شام امشب، فراوانند!
انواع ارقام برنج
دانه بلند: طول آن حدوداً چهاربرابر ضخامتش است و انواع این برنج از همه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند زیرا بعد از پخت به صورت دانه دانه می باشند.
دانه میانه: هر دانه برنج معمولی یا دانه میانه طولی دو برابر ضخامتش دارد. این دانه ها که مرطوب و ترد است و کمی بیشتر باید جویده شود.
دانه کوتاه: برنج دانه کوتاه، کوتاه و قلمبه است. این دانه ها به هم می چسبند و وقتی پخته شوند حجمشان زیاد شده و روی هم توده می شوند.
راهنمایی شناسایی بهترین برنج های دنیا:
- دانه کوتاه ایتالیایی یا برنج آبوریو، بزرگ و درشت است و نقطه خاص سفید رنگی در مرکزش، علامت آن است. اغلب اوقات از این دانه برای غذای ریزوتو استفاده می شود زیرا می تواند مایع را جذب کرده و اگر به آرامی پخته شود، لعاب بیندازد. و نتیجه؟ بافت کرم مانند ناهماهنگ که قسمت وسطش بیشتر باید جویده شود. از آنجاییکه شکل خود را به خوبی حفظ می کند، برای پخت آرانچینی یا برنج سرخ شده نیز بسیار مناسب است. به همین ترتیب از شیوه قوام آمدن و افزودنش بر حجم غذا لذت می بریم.
- برنج باسماتی: این برنج دانه هایی بلند دارد که در هند و پاکستان رشد می کند. این نوع برنج که عطر بسیار زیادی دارد طی یک فرایند کهنه شدن خوشبوتر نیز می شود. بله، بعد از درو شدن حدود یک سال انبار می شود. سرو کردن آن همراه با ادویه کاری بسیار این برنج را خوشمزه می کند، زیرا عطر طبیعی برنج را چند برابر می کند. همچنین می توانید از سبزیجات و ادویه جات گرم مورد علاقه تان نیز در این برنج استفاده کنید.
- برنج سیاه: این برنج که با نام های برنج ممنوعه یا برنج امپراطور نیز شناخته می شود، غذای خاصی بوده است که تنها امپراطورهای چین از آن استفاده می کردند.. رنگ سیاه آن به دلیل درصد بالای آنتوسیانین آن است، همان آنتی اکسیدانی که در بادمجان، بلوبری و ذرت بنفش یافت می شود. این برنج که سرشار از مواد مغذی است، شکوه خاصی داشته و از نوع دانه های میانه و لعاب دار است که در آشپزخانه های آسیایی پخته می شود. سعی کنید آن را در یک سس قارچ که با گشنیز معطر شده مخلوط کنید. همچنین می توانید آن را با برنج قهوه ای قاطی کنید و یک پودینگ برنج و ذرت شیرین بپزید.
- برنج یاسمین: که در تایلند ریشه دارد،عطر و بوی گیاهی دارد. این برنج دانه های بلندی دارد که پس از پخت نرم شده و کمی چسبنده است. برنج یاسمین گزینه ای کامل برای یک شام با برنج نگینی ایرانی و میوه های خشک خوشمزه ای است. همچنین در کنار مرغ جامائیکایی یا کاری ادویه ای نیز به خوبی هماهنگ می شود.
- برنج قهوه ای: این برنج در دو نوع دانه بلند یا دانه کوتاه است و برای جدا شدن شلتوک آسیاب می شود اما به نحوی که لایه قهوه ای رنگ روی آن، از بین نرود. این لایه دارای مواد مغذی بسیار زیاد است. برنج قهوه ای پخته شده بافتی پیدا می کند که بیشتر باید جویده می شود و آردی مغذی دارد. می توانید این دانه را برای هر غذایی که می خواهید با برنج سفید بپزید استفاده کنید. از اینکه چگونه غذای چینی یا مکزیکی مان را خوشمزه می کند، لذت ببریم.
- برنج رزمیتا یا ماتا: که در هند می روید، یک برنج با دانه میانه است که رنگی مایل به قرمز دارد. لایه رویی آن پر از مواد مفید است. این برنج به خاطر بوی خاکی مانندش معروف است و همراه با غذاهای گوشتی مانند گوشت گوسفند، گاو یا دیگر حیوانات سرو می شود. این غذا با خورش هایی که به آرامی می پزند و کاری های غلیظ مناسب است.
- برنج قرمز انبار: این برنج تایلندی دانه بلند بوده و برای جدا کردن شلتوکش آسیاب می شود اما سبوس آن حفظ می شود. در نتیجه رنگی مایل به قرمز دارد و مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج سفید معمولی دارد. این برنج برای پختن زمان بیشتری نیاز دارد و در نهایت بافتی جویدنی تر از برنج یاسمین خواهد داشت. آرد مغذی آن با کاری ها، ماهی و گوشت قابل سرو است. ترکیب آن با سبزی جات تفت داده شده برای داشتن یک سالاد، دلپذیر خواهد بود.
- برنج نیم پز: این برنج با سبوس و در فرایندهای خواباندن در آب، بخار دهی و خشک کردن فراوری می شود. در نتیجه تمام مواد مغذی سبوس آن ، پیش از جدا شدن، جذب خود دانه می شود. نشاسته آن طی پخت وارد شده و در نتیجه برنج نیم پز چسبندگی کمتری نسبت به برنج سفید معمولی دارد. این نوع برنج به ویژه قابل استفاده همراه با ادویه کاری غلیظ است زیرا آنها را به خوبی جذب می کند.
- برنج چسبناک یا گلوتینه: که عمدتاً در آسیا رشد می کند در واقع حاوی هیچ گلوتن رژیمی ای نیست. نشاسته زیاد آن باعث ایجاد بافتی چسب مانند می شود. این برنج سفید و براق معمولاً با آماده سازی های شیرین و خوش طعم آماده می شود. این برنج چسبناک را می توانید به پودینگ برنج تبدیل کنید یا با خواباندن آن در شیر نارگیل یا انبه تازه، از آن لذت ببرید. همچنین به شکلی به یاد ماندنی، قابل استفاده همراه با میگو کنجدی پوشیده شده با برگ کاهو است.
- برنج سوشی: این برنج سفید یا قهوه ای ژاپنی از نوع دانه کوتاه است. نشاسته زیادی دارد که باعث ایجاد چسبندگی مورد نیاز برای اینکه هر نوع سوشی که دوست دارید را به دست آورید، می شود. جدا از رول ها می توانید از این برنج به جای برنج سفید معمولی نیز استفاده کنید. آن را با سس هایی خوشمزه فراوان دست به دست می شوند و در کنار غذاهای دریایی یا در یک پودینگ برنج شیرین می توانید استفاده کنید.
- برنج والنسیا: این برنج به نام یکی از استان های اسپانیا خوانده می شود. برنج والنسیا دانه ای کوتاه داشته و بیش از هر چیز برای پائلا مورد استفاده قرار می گیرد. این برنج که نشاسته زیادی دارد وقتی پخته شود ترد و مرطوب می شود که در غذاهای کلاسیک اسپانیایی به خوبی به هم می چسبد. این برنج، مانند برنج آربوریو می تواند مایع زیادی جذب کرده و برای سوپ، خورش و چاشنی ها به کار رود.
- برنج سفید: به طور گسترده از برنج سفید دانه بلند استفاده می شود. این برنج برای خارج کردن شلتوک و سبوسش آسیاب شده و برق انداخته می شود تا هرگونه ذره قهوه ای رنگی از روی آن زدوده شود و در نتیجه مواد مغذی کمتری نسبت به برنج های قهوه ای یا قرمز دارد. وقتی برنج سفید پخته می شود، حالت پف کرده خود را حفظ می کند و به راحتی نیز جدا می شود. این برنج که مصارف متعددی دارد را می توانید با غذایی به نام پیلاف، به عنوان بخشی از سالاد، یا همراه با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا سبزیجات استفاده کنید. گفته می شود که برنج سفیدی که یک روز پخته شده باشد آماده است تا با برنج سرخ شده زنجبیلی نیز استفاده شود.
- برنج وحشی: این برنج در واقع علف هرز است! اغلب در زمین های مرطوب و دور دریاچه ها، رودها و بندرها می روید. این گیاه جنگلی در منطقه ها مختلف اطراف دریاچه ها در ایالات متحده می روید. وقتی این برنج پخته شود، شکاف های پوست آن باز شده و دانه از میانشان دیده می شود که بافت خاصی دارد. آرد برنج وحشی شبیه به آردی است که از آن نان تُست تهیه می شود . سعی کنید یک پیلاف سبزیجات درست کنید یا مخلوطی با دانه های زمینی و میوه خشک تهیه کنید تا همواره دسر در کنار غذایتان داشته باشید.
منبع: plated.com
منبع: اُکالا