معرفی تخم ریحان و خواص درمانی آن
به گزارش مجله نیلوفری، آرام بخش و ضد اسپاسم، محرک و خنک کننده، معرق و کاهنده ورم کلیه، ضد نفخ و رفع کننده حبس البول، نرم کننده مجاری تنفسی و ضد التهاب مجاری ادراری، ضد اسهال ساده و قطع کننده شکم روش، مسکن دردهای
نویسنده: صمصام صانعی
مشخصات ظاهری تخم ریحان:
زبر، ریز، سیاه یا قهوه ای رنگ است.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن گرم و خشک است.ترکیبات شیمیایی:
وجود ماده روغنی در آن تشخیص داده شده است.نحوه مصرف:
معمولاً به صورت دم نموده استفاده می نمایند و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و اندازه مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.خواص درمانی:
آرام بخش و ضد اسپاسم، محرک و خنک نماینده، معرق و کاهنده ورم کلیه، ضد نفخ و برطرف نماینده حبس البول، نرم نماینده مجاری تنفسی و ضد التهاب مجاری ادراری، ضد اسهال ساده و قطع نماینده شکم روش، مسکن دردهای عمومی بدن و برطرف نماینده ترشحات مهبلی می باشد. ضمناًً برای ناراحتی های چشمی و زخم های خورنده و پیش رونده هم مفید است.بیشتر بخوانید: پانزده فایده تخم ریحان برای سلامتی
منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
انتشار: 5 آبان 1400
بروزرسانی: 5 آبان 1400
گردآورنده: nfliri.ir
شناسه مطلب: 1708
به "معرفی تخم ریحان و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم ریحان و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید