تاثیر منفی شیرین کننده های مصنوعی بر باکتری های روده
به گزارش مجله نیلوفری، دانشمندان دریافتند که شیرین نماینده های مصنوعی رایج مستعد این هستند که باکتری های مفید روده را به میکروب های مضر و خطرناک تبدیل نمایند و از این رو ممکن است باعث بروز مسائل جدی در سلامت از جمله پلشت خونی (سپتیسمی) و از کار افتادن یک باره اندام های مختلف در بدن شوند.

محققان دانشگاه آنگلیا راسکین انگلیس دریافتند که جایگزین های مصنوعی قند مانند ساخارین، سوکرالوز و آسپارتام که در آدامس، نوشیدنی های رژیمی، بستنی ، غذاهای پخته شده در فر و حتی بعضی ویتامین ها و داروها وجود دارد، می تواند باکتری های مفید روده را به باکتری های خطرناک تبدیل کند. این مطالعه نشان داد که مصرف شیرین کننده های مصنوعی، به میزان دو قوطی نوشابه رژیمی در روز، می تواند توانایی این باکتری ها را برای حمله به بافت پوششی روده و از بین بردن آن ها افزایش دهد. محققان بعلاوه دریافتند که باکتری های ای کولای و ای فاکالیس هم می تواند در کبد، غدد لنفاوی و طحال تجمع یابد و منجر به ایجاد عفونت گردد.
منبع: ایندیپندنت
منبع: همگردی