مقایسه سیتروئن C5 با مزدا 3 و کیا سراتو
به گزارش مجله نیلوفری، سیتروئن C5 کوشش شرکت سیتروئن برای تکرار تجربه شیرین زانتیا بود که با وجود موفقیت در جهان، در کشور ما با شکست روبرو شد. هم زمان با سیتروئن C5 خودروهای دیگری از برندهای مختلف اروپایی و آسیایی در بازار خودروی ما حضور داشتند که در همین بازه قیمتی هم طراحی ظاهری بهتری داشتند و هم از امکانات فنی و رفاهی بیشتری بهره می بردند. در ادامه به مقایسه سیتروئن C5 با مزدا 3 و کیا سراتو می پردازیم و این خودرو را در کنار رقبای شرقی اش آنالیز می کنیم.
مقایسه سیتروئن C5 با مزدا 3
مزدا 3 ازجمله سدان های محبوب کشور ماست که از همان ابتدای ورود به بازار خودروی ایران با استقبال مردم روبه رو شد. طراحی ظاهری مزدا سه یکی از برگ های برنده این خودرو است. به خصوص تیپ 4 که فیس لیفت نمونه های قبلی است و در کنار تغییرات جزئی، طراحی زیبایی دارد. در این بخش می توان طراحان ژاپنی را پیروز تر از طراحان فرانسوی سیتروئن دانست.
با مقایسه سیتروئن C5 با مزدا 3 متوجه می شویم که مزدا 3 مجهز به موتوری 4 سیلندر با حجم 2 لیتر است که توان فراوری قدرت 148 اسب بخار و حداکثر گشتاور 187 نیوتن متر را دارد. سیتروئن C5 با موتور 4 سیلندر و حجم 2 لیتر قدرتی معادل 140 اسب بخار و گشتاوری برابر با 200 نیوتن متر دارد. مصرف سوخت سیتروئن C5، 8 لیتر است که نسبت به مصرف 8.4 لیتری مزدا 3 تفاوت چندانی ندارد.
با مقایسه سیتروئن C5 با این ژاپنی خوش برورو باید گفت که هر دو خودرو در امکاناتی نظیر کروز کنترل، سنسورهای عقب و جلو، سان روف، مه شکن و چراغ های روشنایی روز یکسان هستند؛ اما مزدا 3 سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای نیز دارد. تعداد کیسه های هوای سیتروئن C5، هفت عدد و مزدا 3 شش عدد است. درضمن سیتروئن از گیربکس 4 دنده اتوماتیک بهره می برد و در مقابل مزدا گیربکس 5 دنده اتوماتیک دارد.
بازار فروش مزدا سه نسبت به سیتروئن C5 رونق بیشتری دارد؛ اما به هرحال سیتروئن C5 خودرویی اروپایی است و مشتریان خاص خودش را دارد. شاید بهتر باشد برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب مقایسه مزدا 3 با خودروهای هم رده را نیز مطالعه کنید.
مقایسه سیتروئن C5 با کیا سراتو
کیا خودروساز پیروز کره ای است که در کشور ما هواداران بسیاری دارد. فروش این خودرو باعث شد که خط مونتاژ آن در شرکت سایپا راه اندازی گردد. طراحی کیا سراتو درعین سادگی، مجذوب کننده و دلنشین است.
شاید از نظر طراحی ظاهری بتوان هر دو خودرو را در یک سطح دانست، اما طراحی داخلی سیتروئن کمی مجذوب کننده تر و باکیفیت تر از کیا سراتو است.
با مقایسه سیتروئن C5 با کیا سراتو به این نتیجه می رسیم که موتور کیا سراتو 4 سیلندر و 2 لیتری است که با قدرت 154 اسب بخار، حداکثر گشتاور 194 نیوتن متر را فراوری می نماید. در سمت مقابل سیتروئن C5 با موتور 4 سیلندر و 2 لیتری قدرتی برابر با 140 اسب بخار و گشتاوری معادل 200 نیوتن متر، نسبت به موتور کیا سراتو کمی ضعیف تر به نظر می رسد.
مصرف سوخت کیا سراتو 7.9 لیتر است که در برابر مصرف 8 لیتری سیتروئن، خودرویی کم مصرف تر است. از طرف دیگر سیتروئن C5 با شتاب 10.1 ثانیه نسبت به کیا سراتو با شتاب 10.5 ثانیه، خودروی زیاد سریعی محسوب نمی گردد.
با مقایسه سیتروئن C5 با سراتوی کره ای از نظر آپشن های رفاهی باید گفت که هر دو خودرو دارای امکاناتی نظیر کروز کنترل، سان روف، آینه های جانبی برقی، مه شکن های عقب و جلو و دنده اتوماتیک هستند. کیا سراتو اما با داشتن سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای کمی مدرن تر به نظر می رسد.
سیتروئن جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک و سراتوی مدل یکی دو سال اخیر دارای جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک هستند. البته سراتوهای مونتاژ و قدیمی تر از همان گیربکس 4 دنده اتوماتیک بهره می برند. از نظر ایمنی نیز سیتروئن C5 با 7 کیسه هوا نسبت به سراتو با 6 کیسه هوا ایمنی کابین بیشتری دارد.
بازار خرید و فروش کیا سراتو پررونق تر از سیتروئن C5 است و به علت این که خط مونتاژ سراتو در ایران راه اندازی شده، برای یافتن قطعات یدکی و خدمات پس از فروش نیز مسئله ای وجود ندارد. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب مربوط به مقایسه کیا سراتو با خودروهای هم رده در بازار را نیز مطالعه کنید.
امیدواریم که مقایسه بالا توانسته باشد اطلاعات مفیدی از سیتروئن C5 در مقایسه با رقبایش در اختیارتان قرار دهد. شما می توانید با مراجعه به بخش آگهی های خودرو در سایت خبرنگاران از آخرین قیمت خرید و فروش سیتروئن C5 اطلاع پیدا کنید.
نظر شما درباره مقایسه بالا چیست؟ در صورتی که تجربه استفاده از این خودروها دارید، تجربیات و نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید.
منبع: بلاگ دیوار