این آجیل مرگ آور را در روزهای کرونایی نخورید
به گزارش مجله نیلوفری، خبرنگاران : یک متخصص تغذیه تاکید نمود که بعضی از انواع آجیل ها برای بدن انسان بسیار خطرناک هستند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران به نقل از شبکه روسی Zevzda شوبینا متخصص تغذیه روس می گوید: انواع مختلفی از آجیل ها به ویژه بادام زمینی، بادام و ماکادمیا برای سلامت انسان می توانند خطرناک باشند.
شوینا اضافه نمود: اگر بخواهیم در خصوص مضرات آجیل صحبت کنیم، در وهله اول من بادام زمینی را نام می برم؛ زیرا آن ها اغلب حاوی آفلاتوکسین، ماده سمی فراوری شده توسط قارچ هستند که می توانند سرطان زا باشند و باعث تاخیر در رشد انسان شوند. همچنین ممکن است از قدرت سیستم ایمنی بدن بکاهند و آن را در معرض عفونت قرار دهند.
این متخصص شرح داد: بادام نیز می تواند خطرناک باشد؛ زیرا یکی از رایج ترین مواد حساسیت زا در میان آجیل هاست. آجیل ماکادمیا نیز به همین شکل؛ زیرا از همه انواع آجیل چرب تر است.
او گفت: بهترین و سالم ترین انواع آجیل ها گردو، بادام هندی با کمترین کالری و بیشترین میزان پروتئین و فندق، که حاوی درصدد بالایی از منیزیم است، هستند
در همین حین شوینا تأکید کرد: همه آجیل ها به نوبه خود خوب و سالم هستند و میزان مجاز 20 تا 40 گرم آجیل به عنوان میان وعده، نمی تواند زیان آور باشد.
منبع: اقتصادنیوز