پاکسازی خط ساحلی مجتمع بندری نگین بوشهر

به گزارش مجله نیلوفری، گروه عملیاتی مقابله با آلودگی دریا اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، خط ساحلی مجتمع بندری نگین را پاکسازی کردند.

پاکسازی خط ساحلی مجتمع بندری نگین بوشهر

به گزارش از ، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: آلودگی های خط ساحلی مجتمع بندری نگین رفع شد.

محمد قاسمی اضافه کرد: بیشترین میزان این آلودگی ها را پلاستیک، چوب، تور ماهیگیری و مقادیری لاستیک شامل می شد که با جزر و مد دریا به ساحل مجتمع بندری نگین رسیده بود.

او ادامه داد: رعایت نکات زیست محیطی دریایی از اولویت های سازمان بنادر و دریانوردی است و در صورت مشاهده هرگونه کوتاهی از سوی شناور ها با آن ها برخورد قانونی خواهد شد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان نمود: شیوع ویروس کرونا، نه تنها مانعی برای ارائه خدمات در بندر بوشهر ایجاد نکرده بلکه با برنامه ریزی های معین و در بازه های زمانی معین شده همه اداره های زیر مجموعه این اداره کل، فعال هستند و در حوزه های مختلف وظایف محوله خود را انجام می دهند.

ک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: nfliri.ir شناسه مطلب: 835

به "پاکسازی خط ساحلی مجتمع بندری نگین بوشهر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاکسازی خط ساحلی مجتمع بندری نگین بوشهر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید