طرز تهیه آش ترخینه سنتی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه آش ترخینه سنتی بسیار خوشمزه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه آش ترخینه سنتی طرز تهیه آش ترخینه سنتی

طرز تهیه آش ترخینه سنتی

مواد لازم

ترخینه ۳۵۰ گرم

سبزی: جعفری ، گشنیز ، تره و اسفناج ۳۰۰ گرم

نخود ۵۰ گرم

عدس ۵۰ گرم

لوبیا چیتی ۵۰ گرم

پیاز ۲ عدد

نعنا و کشک به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ترخینه های خشک را در مقداری آب میگذاریم تا خیس شوند .

در قابلمه ای با اندازه ی مناسب پیاز داغ درست میکنیم و نخود و لوبیا را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم .

سپس به مواد ۵ پیمانه آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم .

پس از حدود ۶۰ دقیقه ترخینه ، عدس ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا آش بپزد .

پس از حدود ۳۰ دقیقه سبزی آش را نیز به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم آش جا بیفتد .

پس از آماده شدن آش ، آن را در ظرف میریزیم و روی آن را با نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را بخوانید :

طرز تهیه آش برنج همدان

نوشته طرز تهیه آش ترخینه سنتی اولین بار در فارسی ها. پدیدار شد.

اشتراک گذاری
تمامی حقوق مطالب و قالب برای دنیای ورزشی محفوظ است.
طراحی و بهینه سازی : بک لینک | علی بی زد